Náš domov

Ložnice v novém

Jak jsem se rozhodla zútulnit naší ložnici…

Na první fotografii vidíte naší ložnici před proměnou.

Nejraději bych udělala větší změny, včetně výměny koberce, ale to snad někdy příště. Tentokrát jsem udělala pár malých změn pomocí drobných doplňků a dekorací. Jak se mi to povedlo, na to se podívejte na fotografie v galerii tohoto příspěvku.

Středem každé ložnice je určitě postel. Nemáme žádný módní výstřelek ani masív na míru. Už před lety jsme koupili postel Malm z IKEA. Není ničím výrazná, tak zbývá prostor na doplňky okolo.

Vždy jsem chtěla mít v ložnici nějaké zelené rostliny, tak teď byla příležitost si je konečně pořídit. Dala jsem na doporučení Google a koupila jsem zelené rostliny, které slibují zlepšení vzduchu i vlhkosti v ložnici. Tím pádem budeme určitě i lépe spát! Vybrala jsem si zelenec (Chlorophytum Comosum) a tchýnin jazyk ( Sansevieria trifasciata). Květináče jsem koupila v přírodních barvách, aby rostliny vynikly.

Na noční stolky, které byly dosud většinou prázdné, jsem koupila rámečky na rodinné fotky. Na svůj stolek jsem provizorně přidala noční lampu, kterou jsme původně měli v jiné místnosti.

Třešničkou na dortu bylo nové povlečení. Vybírala jsem opět něco jednoduchého, žádné divoké vzory. Díky spolupráci s Bonami jsem si mohla vybrat povlečení pro celou rodinu. Na první pohled mě zaujala jejich kolekce jednobarevných bavlněných povlečení. Do ložnice jsem vybrala terakotové povlečení ze 100% stonewashed bavlny. A je to opravdu rozdíl na první dotek, oproti obyčejné bavlně je tato úprava měkčí a příjemnější.

I když jsou to jen drobné úpravy, hned se nám spí lépe. Ložnice na mě teď působí více harmonicky, je taková hřejivější. Problém je, že se teď líbí i naším dětem a chtějí spát s námi!

Líbí se vám tato proměna ložnice? Budu ráda za vaše komentáře nebo i tipy, co ještě doladit. Děkuji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *